✨ ERBJUDANDE! ✨

Grundlig undersökning med röntgen och tandstensborttagning för ENDAST 450kr (ord. 1310kr)

Har du din ATB kvar? (årligt statlig stöd av 300 kr). Då betalar du endast 150kr!
Klicka på knappen och välj ”Erbjudande 30 min”.
* Erbjudandet gäller endast nya patienter.

Kort om oss

Vi på Frölunda tandläkarna strävar efter att ge dig den bästa möjliga servicen och tandvården, både för allmänna tandproblem och mer avancerade behandlingar. Vårt team består av erfarna och kunniga tandläkare som samarbetar för att ge dig den vård du behöver.

Frölunda torg
421 42 Västra Frölunda
031-47 95 25

FAQ

Med regelbundna undersökningar ökar möjligheten att upptäcka karies & andra sjukdomar i munhålan på ett tidigt stadium.
Risken att dina problem förvärras blir större ju längre du väntar med att gå till tandläkaren. Hos oss bygger vi tillit med våra patienter. Vi vill förstå din rädsla, så att vi kan hjälpa dig på rätt sätt. Var bara öppen med dina känslor, så att vi kan få förståelse för din situation. Det finns möjlighet att komplettera behandlingen med lugnande läkemedel för att underlätta för dig.
Många människor har någon grad av tandköttsinflammation. Ca 35 % av befolkningen utvecklar en mildare form av tandlossning och ca 10 % en allvarligare form.
Förmodligen har du ett inflammerat tandkött. Det är viktigt att behandla detta i ett tidigt skede för att undvika följdsjukdomar. Vi rekommenderar att du bokar ett besök till våra tandläkare eller tandhygienister för att ge dig personliga tips för att förebygga den här typen av problem.

Har du några frågor?

Kontakta oss för att boka tid!