Botox och rynkbehandling

Ge din vardag ett lyft

Info om Botox

Rynkbehandling
Pris från: 1600 SEK
  • Behandlingstid: 30-60 minuter​
  • Hållbarhet: 6-12 månader

Botox

Botox är ett läkemedel som är muskelavslappnande. Med Botox kan vi behandla rynkor i pannan & linjer kring ögonen – även kallat argrynkor & kråksparkar. Ämnet Botox gör att nervimpulser som vi har i ansiktet temporärt slutar fungera och därmed  kan man inte rynka på pannan – rynkorna släts ut. Botox är en mycket säker medicinsk FDA-godkänd metod mot rynkor. 

I vår klinik på Frölunda torg kan vi även lyfta sura mungipor och helt ta bort svett i armhålorna med Botox. Två behandlingar som har kommit till att bli mycket populära då den ena kan förändra ditt utryck och den andra hela din vardag!

FAQ

I vår klinik är det endast legitimerad specialist tandläkare som utför behandlingar med fillers & botox. Vi anser att man måste besitta rätt kompetens för att utföra denna typen av behandlingar.

Behandlingen är väldigt skomsam och inte särskilt smärtsam. Man använder en väldigt tunn kanyl för att tränga igenom huden. Huden kring behandlingsområdena är också väldigt tunn vilket reducerar smärtnivån. Ingen bedövning behövs.

Man ska inte behandlas med Botox och man är gravid eller om man ammar. Om du lider utav någon form av muskelsjukdom är det viktigt att du konsulterar din läkare först. 

Först efter 3-4 dagar börjar du känna av och se resultatet. 

Vanligtvis uppstår en liten rodnad kring nålsticken men de försvinner efter 30 minuter. Ibland prickar man ett blodkärl och då kan det uppstå ett väldigt litet blåmärke kring sticket. Det är viktigt att inte träna ett dygn efter behandling och sova på rygg. 

I och med att Botox blockerar svettkörtlarna i armhålorna helt och hålet så slutar man svettas helt. Att vara fullt svett-fri håller i cirka 6 månader men effekten kan hålla kvar upp till ett år. 

Något som är väldigt bra med denna behandling är att ju fler behandlingar förlängs effekten.

Före Efter

Fillers - Specialister på fillers - Västra Frölunda tandläkarna
Fillers - Specialister på tandvård - Västra Frölunda tandläkarna

Botox Prislista

Välj område bland följande:

Panna, Glabella (argarynkan), Kråksparkar (rynkor kring ögonen), ögonbrynslyft, sura mungipor & Armhålor (räknas som 4 områden)

Har du några frågor?

Kontakta oss för att boka tid!