Priser

Vi på Frölunda tandläkarna erbjuder tandvård av högsta kvalitet, både för allmänna tandproblem och mer avancerade behandlingar.

Specialister på tand och munhälsa

Vi på Frölunda tandläkarna erbjuder tandvård av högsta kvalitet, både för allmänna tandproblem och mer avancerade behandlingar. Vårt team består av erfarna och kunniga tandläkare som arbetar tillsammans för att ge dig den vård du behöver.

Vi vet att många människor upplever obehag inför tandläkarbesök, och vi vill att du ska känna dig så bekväm som möjligt hos oss. Vi arbetar därför aktivt för att skapa en avslappnad och professionell miljö, där du kan få den vård du behöver utan att det behöver göra ont.

Vi bryr oss om din tandhälsa och strävar efter att ge dig den bästa möjliga tandvården. Hos oss kan du känna dig trygg och väl omhändertagen, oavsett vilken typ av tandproblem du behöver hjälp med.

FAQ

Med regelbundna undersökningar ökar möjligheten att upptäcka karies & andra sjukdomar i munhålan på ett tidigt stadium.
Risken att dina problem förvärras blir större ju längre du väntar med att gå till tandläkaren. Hos oss bygger vi tillit med våra patienter. Vi vill förstå din rädsla, så att vi kan hjälpa dig på rätt sätt. Var bara öppen med dina känslor, så att vi kan få förståelse för din situation. Det finns möjlighet att komplettera behandlingen med lugnande läkemedel för att underlätta för dig.
Många människor har någon grad av tandköttsinflammation. Ca 35 % av befolkningen utvecklar en mildare form av tandlossning och ca 10 % en allvarligare form.
Förmodligen har du ett inflammerat tandkött. Det är viktigt att behandla detta i ett tidigt skede för att undvika följdsjukdomar. Vi rekommenderar att du bokar ett besök till våra tandläkare eller tandhygienister för att ge dig personliga tips för att förebygga den här typen av problem.

Har du några frågor?

Kontakta oss för att boka tid!