Om oss på Västra Frölunda Tandläkarna

ERFARNA TANDLÄKARE
KOMPETENTA
PERSONLIGA
MODERNA

Kort om oss

Vi på Frölunda tandläkarna strävar efter att ge dig den bästa möjliga servicen och tandvården, både för allmänna tandproblem och mer avancerade behandlingar. Vårt team består av erfarna och kunniga tandläkare som samarbetar för att ge dig den vård du behöver.

Vi vet att din tid är värdefull, och därför arbetar vi hårt för att se till att du får all den vård du behöver på en och samma plats. Med vår breda kompetens och långa erfarenhet kan du känna dig trygg i att vi tar hand om dig på bästa möjliga sätt.

Vi förstår att många människor tycker att det är obehagligt att besöka tandläkaren, och vi vill att du ska känna dig så avslappnad och bekväm som möjligt hos oss. Vi arbetar aktivt för att skapa en professionell och välkomnande miljö där du kan få den vård du behöver utan att det behöver vara obehagligt.

Hos oss får du inte bara den tandvård du behöver, utan också en personlig och professionell service som gör att du känner dig som hemma.

Vårt mål

På Frölunda tandläkarna tar vi hand om dina tänder och ser till att du känner dig trygg och avslappnad. Vi erbjuder högkvalitativ tandvård till rimliga priser, samtidigt som vi håller oss uppdaterade på den senaste forskningen och tekniken inom tandvård. Hos oss kan du få allt från en grundlig undersökning till mer avancerade behandlingar, allt under samma tak.

Välkommen till VF Tandläkarna!

Personalen på Frölunda Tandläkarna

Aref Mobli

Tandläkare

Camilla Garhamn

Tandläkare

Mia Åström

Tandhygienist

Bengt Wenneberg

Professor

Ariane Karpenman

Tandsköterska

Mona Floren

Tandhygienist

Har du några frågor?

Kontakta oss för att boka tid!