Tandläkare i Göteborg

Tandläkare i Göteborg med lång erfarenhet

Det finns flera olika orsaker till att besöka en tandläkare. Du kanske bara vill göra en kontroll för att se att allt är som det ska. Eller så har du ont någonstans och vill få hjälp. Ibland vet du inte ens själv vad det är som är fel, utan hoppas att din tandläkare i Göteborg ska komma upp med ett förslag.

Och det är just det du kan förvänta dig vid ett besök hos oss. Vårt specialist-team har stor erfarenhet inom flera olika områden. Det finns så gott som inget problem som vi inte har sett tidigare, och vet hur det ska behandlas på allra bästa sätt. Vi kan alltid komma med förslag på hur du kan få hjälp. Eftersom vi har alla experter samlade på ett ställe är det enkelt för dig att bara komma hit så vi får se på situationen.

Tandvård på sitt allra bästa

Naturligtvis har vi en allmän tandvård där du kan kontrollera hur dina tänder mår. Vi röntgar och undersöker för att vara riktigt säkra på att din mun är sund. Därför kontrollerar vi inte bara tänderna, men även ditt tandkött och andra vävnader. Tänderna putsas och du känner dig ny och fräsch när du går härifrån.

Hos din tandläkare i Göteborg är du alltid i trygga händer. Vi är medvetna om att många människor är ängsliga och rädda för att gå till en tandläkare. Därför ser vi till att behandla hela patienten, och inte bara en del. Du kan känna dig trygg hos oss, vi gör vårt bästa för att du ska må bra. Om det behövs kan vi ge dig lugnande medel för att göra besöket ännu mer behagligt.

En snygg mun

Ibland är det inget fel på dina tänder. Förutom att du inte tycker de är snygga. Hos din tandläkare i Göteborg kan du få hjälp med både tandblekning och nya tandfasader. Ibland räcker det med att bleka några få tänder. Andra gånger kan det vara bättre att sätta ett skal utan på tänderna och täcka det hela med en ny fasad. Vi ger dig olika förslag på hur du kan få ett snyggare leende.

Har du förlorat tänder, eller de är förstörda, så kan vi bygga upp dem igen. kan du sätta in en krona eller brygga över det du har kvar. Eller genom att bygga upp en helt ny tand, med ett tandimplantat. Sådana här ingrepp kan ta lite tid, men resultatet är helt fantastiskt. Fråga oss gärna om vilka möjligheter du har för att få tillbaka alla dina tänder.

I linje med det här kan det ibland vara dags för en tandreglering. Det är inte bara en fråga om estetik här, ett snett bett kan ge dig huvudvärk och andra problem. Om dina tänder är allt för nära varandra så blir det svårt att hålla rent. Detta åtgärdas över lång tid, med flera olika metoder.

Få hjälp av din tandläkare i Göteborg

Det är bra att ha en sund och snygg mun. Att kunna äta vad som helst och inte vara rädd för att skratta högt. Oavsett vad du kan behöva göra så finns din tandläkare Göteborg här för att hjälpa dig. Vi vägleder dig och kommer med förslag på hur du kan förbättra dina tänder. Hur du kan ta hand om dem på bästa sätt och hur du undviker vissa problem.

Kom in på en kontroll och se vad vi har att erbjuda. Du får en grundlig genomgång, och vi kan se om du har några problem som behöver åtgärdas. Om du har ont någonstans så kan vi undersöka dig och komma upp med en lösning. Din tandläkare i Göteborg är här för dig.

Har du några frågor?

Kontakta oss för att boka tid!